ვფიქრობ, რომ მათი კარიერისთვის ეს ძალიან წარმატებული და პოზიტიური იქნება, – განაცხადა გადაცემაში „იმედის კვირა“ საქართველოს ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაციის ხელმძღვანელმა მაია ომიაძემ ქართველი დამწყები მზარეულების მსოფლიოს ერთ-ერთ წამყვან კულინარიულ სკოლაში გადამზადებაზე საუბრისას.

„გასტრონომიის განვითარება გასტრო ტურიზმის განვითარებას უწყობს ხელს და გასტრო ტურიზმი არის ერთ-ერთი მსხვილი მიმართულება, რისთვისაც საქართველოში ტურისტები ჩამოდიან. ვფიქრობთ, რომ ძალიან წარმატებული პროექტი იქნება, ხელს შეუწყობს ტურიზმის განვითარებას“, – აღნიშნა მაია ომიაძემ.

10 ქართველი დამწყები მზარეულისთვის მსოფლიოს ერთ-ერთი წამყვანი კულინარიული სკოლის კარი გაიღო.

არ გამოტოვო